Kā vecie džinsi var palīdzēt izaudzēt burkānus: interesants triks

Pat pieredzējuši dārzkopji ne vienmēr var sniegt atbildi, kāpēc burkāni neizauga lieli un saldi, bet izauga mazā pirkstiņa lielumā.

Kad runa ir par burkānu audzēšanu, gribas uzreiz kļūt par trusi no multfilmas, kas velk, velk, velk, bet nevar izvilkt, jo tas burkāns ir viņa lieluma. Bet ne vienmēr tā ir, un te vajag džinsus!

Bieži vien burkānu lielums ir atkarīgs no sēklas, laistīšanas, augsnes un citiem aspektiem. Un katram ir sava unikāla metode, kā palīdzēt burkāniem sadīgt.

“Metode slinkajiem” – tieši tā savu metodi nosauca tās autore, 5mingardenes dārzniece. Viņa stāsta, ka tas ir neparasts, bet efektīvs veids, kā piesātināt zemi ar burkāniem tik ļoti nepieciešamo mitrumu.

Burkāni ir labi jālaista apmēram 10-14 dienas pēc iestādīšanas, īpaši, ja augsne ir ļoti sausa. Tāpēc, lai nevajadzētu skraidīt turp un atpakaļ ar lejkannu, autore nolēma izmantot parastas džinsu bikses. Tā tās visu laiku būs mitras, un, pateicoties tam, ar mitrumu tiks piesātinātas jūsu burkānu sēklas. Jums tās nebūs visu laiku jālaista.

Lasi vēl: Ko vajadzētu izmest no mājas, lai atbrīvotos no nabadzības un grūtībām

Kā darbojas triks

Nogrieziet vecas džinsu bikses un pārgrieziet tās vienā pusē gar šuvi.

Burkānu stādīšana būs tāda pati kā parasti, labi aplaistiet augsni, lai tā būtu ļoti mitra, un ieberiet sēklas. Ar roku nedaudz sablīvējiet augsni vietā, kur esat iebēris sēklas.

Virsū uzlieciet mitras džinsu bikses. Pilnīgam efektam virsū var arī uzliet ūdeni. Pēc 10 dienām paskatieties zem džinsu auduma.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Padoms: ja laikapstākļi jūs nemaz nelutina ar lietu, bet gluži pretēji – apdedzinošu sauli, varat apliet džinsus ar ūdeni. Džinsu vietā varat izmantot dvieli vai citu audumu, kuru vēlāk nebūs žēl izmest.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment